VILE 3-KATESHE SUPER PRONE


Cmimi : 410.000

Me hipoteke

Adresa: NSHU, ELBASAN

Lloj i prones:   Shitet  

Tipi i prones:   Apartament  

Shteti: Shqiperi

Qyteti: Elbasan

Siperfaqja:   393.3 m2  

Tualet: 2

Nr i dhomave: 5

Pershkrimi

Vila eshte trekateshe me bodrum dhe ndodhet ne NSHU, Elbasan. Kati i pare eshte ne formen e dyqanit, i pajisur ky i fundit me tualet dhe i shtruar me pllaka cilesore. Ne katit e dyte banese ndodhen ambientet e dites si guzhina, salloni dhe nje tualet. Ne katin e trete ndodhen 3 dhoma gjumi dhe nje tjeter tualet. Banesa ka sistem ngrohje me kalorifere te montuar ne secilin ambient. Bodrumi sherben si parkim per makinat, depo si dhe per vendosjen e pajisjeve te sherbimit sic jane depozita e ujit dhe pompa perkatese. Ndertesa eshte ndertuar sipas standarteve te ndertimit ne fuqi dhe me nje investim serioz per krijimin e kushteve te perkryera per banim. Arkitektura e nderteses eshte bashkekohore. Ajo eshte e re dhe e pabanuar. Cdo meter katror vertetohet me dokument pronesie. Sipas ketij te fundit toka eshte 348.2 m2, Bodrumi 75.9 m2, kati i pare 88.7 m2, kati i dyte 114.3 dhe kati i trete gjithashtu, 114.3 m2. Per me teper informacion lutemi te na kontaktoni ne nr. e tel. 0682089917.

Te dhena te tjera


Gallery
00355 68 90 14 553 (vod. club)
00355 54 24 22 29
group.3a.koncept@gmail.com
www.elbasanrealestate.com